2018. szeptember 25., kedd

Újra ITT!!!

Üdv ! 

Remélem mindenki kipihente magát, feltöltődött s újult erővel vágtatok neki az iskolának.
 Mi is kinyitunk októberben.
Az idei tanévben Péntekenként délután várunk minden régi és új tanítványunkat !
Újdonságokkal is készülünk !


Idén újraindítanánk a hétvégi műhely-foglalkozásokat- Work shop-okat!

Úgy gondoltam, hogy hétvégenként délelőtt 3 órás elfoglaltságok lennének, szombat délelőttönként.


Baráti társaságokkal, szülinapi elfoglaltságnak is jó, vagy csak különféle technikák megismerése, elsajátítása céljából.
Kiket várunk?- Aki nem sajnálja bekoszolni a kezét  , szeretne egy izgalmas saját fantáziájára alapozott, saját maga szolgálta élményeit követni a saját alkotásai során.
Szeretné növelni vizuális önbizalmát, különféle művészi eszközökkel szeretné magát kifejezni, kísérletezni, önkifejezésre használni.
Változatos anyaghasználat, technikák sokféleségének megismerésével.
Nálunk a végeredmény mellett nagyon fontos, az alkotás során megtapasztalt élmény. Ami sokáig elkísérheti az alkotó gyereket !
Előtérbe szeretnénk helyezni az ÚJRAHASZNOSÍTÁST

" hulladékból művészet " szemléletét. szeretnénk ezzel is egy öko gondolkodási módot továbbítani a jövő nemzedékének a Fel szeretnénk hívni s figyelmet fogyasztási szokásaink árnyoldalaira. A hulladék feldolgozásának ez egy érdekes és sokszínű formája, ami által a haszontalan kacatok és hulladék anyagok újra termékként, vagy éppen művészeti alkotásként öntenek újra formát a gyerekek kezei alatt.
A kiindulópont egy gondolat, egy beszélgetés, egy mese, egy elképzelt fantáziavilág, de ugyanígy lehet globális társadalmi vagy környezeti kérdés is.
A cél a kreativitás, elfogadás, ökológiai tudatosság, közös felhőtlen alkotás, aktualitás.
A táborban résztvevő gyerekek különféle újrahasznosítható alapanyagokból alkothatnak, miközben megtanulhatják a környezettudatos magatartást, és azt is, hogy milyen sokat tehetnek ők maguk is saját jövőbeli élhetőbb környezetükért. Újrahasznosítunk papírt- különféle talált fa anyagokat, műanyag PET palackot, nylon zacskókat, textileket, gombokat.Újraértelmezzük ezeket az anyagokat és készítünk belőlük, különféle tárolókat, játékokat, ékszereket és használati dolgokat.
Kirándulást szervezünk a HUMUSZ  házba és a SAS hegyi tanösvényre, ahol megismerkedünk a kerület védett növényeivel és különleges állataival is. 


Összerendezzük sorainkat és jelentkezünk a pontos időpontokkal tematikákkal! 



Addig is várunk s remélem találkozzunk péntekenként délutánonként!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése